Ruitreparatie

Reparatie van Sterretje of Scheur

Een sterretje of een scheur in de voorruit ontstaat het meest wanneer er bijvoorbeeld een steentje van de wielen van de voorrijdende of tegenkomende auto op de ruit gekomen is.

Een sterretje kan ieder moment in een barst veranderen. Als je er op tijd bij bent met de reparatie, kun je voorkomen dat de schade ervoor zorgt dat je autoruit zal moeten worden vervangen. 

Wanneer je een sterretje in de voorruit hebt is het raadzaam om er zo snel mogelijk een stukje plakband overheen te plakken. Op deze manier voorkom je dat er vuil en/of vocht in het sterretje komt, en daarnaast wordt de reparatie van de schade het mooist.

Garage Motionn Rotterdam herstelt diverse soorten ruitschade door middel van gespecialiseerde apparatuur en fotopolymeer middelen, die “lijmen” als het ware de randen van de beschadiging en gehard onder UV licht. Dit zorg ervoor dat de autoruit zijn stevigheid behoudt. Na de reparatie zie je nagenoeg niets meer van de ster of scheur. 

Wat zijn de kosten:

  • sterreparatie: €49,-(incl.BTW)
  • scheurreparatie: €5,- per 1 см.(incl.BTW)
  • stoppen van scheur (voorboren op de einden van de scheur en vullen van gaten met polymeer zonder afdichten van scheuren): €30,-(incl.BTW)

Reparatie van de autoruit duurt van 30 min tot 2 uur.

sterretje repareren

Je krijgt geen garantie voor de voorruit reparatie. Als een sterretje verder gaat scheuren, kunnen wij gratis de randjes voorboren.