Over ons

Kwaliteit  Flexibiliteit  Betrouwbaarheid

Welkom op de website van garage MOTIONN Rotterdam

Al sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in allround reparaties en schadeherstel van auto’s en motoren. Geboren uit passie, is Garage Motionn uitgegroeid tot een modern en dynamisch bedrijf. Ons team bestaat uit goed opgeleide specialisten met jarenlange ervaring opgebouwd bij merkdealers en importeurs.

Onze garage bezit faciliteiten om iedere werkdag het onderhoud van auto’s en motoren te verzorgen. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur. Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als voor incidenteel onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook voor auto- en motorschade kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat u snel en zorgeloos weer kunt rijden.

Tegen aantrekkelijke tarieven nemen wij graag uw auto en/of motor in onderhoud voor reparatie, periodieke beurten en APK keuring.

Wij repareren elk voertuig vakkundig volgens de fabrieksnormen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitlezen van het auto management systeem om gebreken op te sporen en de reparaties tegen een gunstige prijs uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de auto- en motorelektronica, brandstofmanagement systemen, ABS, veiligheidssystemen en airbags.

Natuurlijk repareren en onderhouden wij in onze moderne werkplaats alle auto- en motormerken.

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en goede kwaliteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan merken en modellen kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven in de keus van merk en model, nieuw of gebruikt.

Onze garage speelt ook een rol in het leven van bedrijven. Met bedrijfswagens en leaseauto’s worden vaak veel kilometers gereden; voldoende en tijdig onderhoud is dan van groot belang. Maak als bedrijf gerust eens een afspraak om kennis te maken met onze garage.

Wij leveren kwaliteit en dat zie je terug in onze werkzaamheden, maar uiteraard ook in de communicatie met jou als klant. Flexibiliteit, kennis van zaken en scherpe prijzen zijn ons handelsmerk. Een tevreden klant levert immers nieuwe klanten! Klantgericht bezig zijn is voor ons een must, wij zijn pas tevreden als de klant geheel tevreden is! Wij richten ons op jou!

Wil je graag een vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk. Wij zien je graag in onze garage.