Garage Motionn Rotterdam Home

Welkom bij Motionn Garage Rotterdam

Professioneel onderhoud & reparatie van alle merken auto’s en motoren.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in allround reparaties en schadeherstel van auto’s en motoren. Garage Motionn is een modern en dynamisch garagebedrijf in Rotterdam. Ons team bestaat uit goed opgeleide specialisten met jarenlange ervaring opgebouwd bij merkdealers en importeurs. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur. Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als voor reparatie en schadeherstel kunt u bij ons terecht. 
Meer


Acties

Bandenservice actie!   Brandstofsysteem reinigen! 
 
           30% korting op bandenservice!                  Reiniging van brandstofsysteem voor €69,-
 Meer   Meer

Nieuws

Vanaf midden april kunnen wij alle klanten verwelkomen op ons nieuw adres: Calandstraat 89, 3125 BA Schiedam. Om onze vele klanten van dienst te kunnen zijn met de zelfde kwaliteitsnormen, service en snelheid, werd er gekozen voor uitbreiding. De nieuwe locatie biedt ruimte voor meer bruggen en ruimere wachtkamer, waar je kunt genieten van gratis WiFi en lekkere koffie.

moving-truck


FAQ’s

In FAQ’s gedeelte van onze website reageren wij op vastgestelde vragen over de service aangeboden door onze garage en geven antwoord over onderhoud en reparatie van auto’s en motoren. Staat je vraag er niet tussen? Of wil je graag meer informatie over een bepaald onderwerp? Bel dan gerust of kom langs.


 

autologos[1]