Inbouw

Inbouwservice

Garage Motionn Rotterdam biedt een breed assortiment van auto inbouw elektronica. Producten die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit en al eerder getest in onze garage.


Parkeersensoren

Parkeersensoren vergroten het gemak van parkeren en helpen schade aan de auto te voorkomen. Ze zijn vooral belangrijk in de auto met een slecht zicht naar achteren. Parkeersystemen meten de beschikbare ruimte achter of voor de auto, het systeem zal je tijdig waarschuwen d.m.v. akoestische en/of optische signalen. 
Wij bouwen in zowel ultrasonic parkeerhulp met 4x sensoren in de achterbumper of 8x in de achter- en voorbumpers, als onzichtbare elektromagnetische parkeersensoren (zonder boren).

Parkeerhulp met 4 ultrasonic sensoren achter zonder LED display inclusief inbouw: €99,-(incl.BTW)
Parkeerhulp met 4 ultrasonic sensoren achter met LED display inclusief inbouw:
 €149,-(incl.BTW)
Parkeerhulp met onzichtbare elektromagnetische parkeersensoren inclusief inbouw: €99,-(incl.BTW)


Carkit (hands free)

parrot

Handsfree bellen tijdens het autorijden zorgt voor comfort en voorkomt gevaarlijke verkeerssituaties. Met een carkit hoef je je mobiel niet aan te raken, alles wordt gedaan via de afstandsbediening of met een spraak commando’s.

Er zijn verschillende soorten van handsfree, maar ze zijn allemaal bedoeld om jou niet af te leiden van de weg tijdens het rijden!

Garage Motionn Rotterdam biedt je 3 bestverkochte inbouwmodellen van een van de beste carkit leveranciers – Parrot. Het verschil tussen deze modellen is aanwezigheid en grootheid van het scherm.

MKi9000 spraak commando’s zonder scherm incl. inbouw: €209,-(incl.BTW)
MKi9100 spraak commando’s en scherm incl. inbouw: €229,-(incl.BTW)
MKi9200 spraak commando’s en grote scherm incl. inbouw: €259,-(incl.BTW)

Alle 3 de carkits zijn voorzien van aansluitingen voor I-phone, SD-card, MP3 speller en USB, en ook een mogelijkheid om via Bluetooth muziek af te spelen .


Bij ons kun le ook terecht voor het inbouwen van de overige auto elektronica producten: xenon en led lampen, alarmsystemen en GPS treckers, autoradio’s en MP3 spellers, e.z.v.